FEBRUARI 2019

 

8 - 10 Februari:

Fristående helgkurs i mentalt & fysiskt mediumskap i Göteborg

 

Vi är fantastiskt glada att berätta att Jeff Jones och Akademin, redan kommer tillbaka till Göteborg med en Fristående helgkurs i mentalt och fysiskt mediumskap, och har datum betsämt för detta. Då efterfrågan funnits under en tid, så har vi redan börjat ta emot anmälningar.

 

Är du nyfiken och intresserad av fysiskt mediumskap? Har du själv upplevt det någon gång? Är du kanske ett transmedium eller skulle du vilja få sitta i en transcirkel? Kanske du skulle vilja få prova att sitta i ett kabinett?

 

Vi är mycket glada att kunna erbjuda detta fantastiska tillfälle för er i Göteborg att utforska, utveckla och erfara så många olika aspekter inom mediumskapet.

 

Jeff Jones och hans The Academy of Excellence har så många gånger sett den potential som finns i Sverige, och har därför vidareutvecklat våra Fristående helgkurser därefter.

 

Nu har ni i Göteborg denna unika möjlighet att vara med och erfara och samtidigt utforska din egna mediala sida

 

Vill du veta hur du ska gå vidare att utforska dina mediala förmågor? Eller vill du få kunskap om vilken aspekt av mediumskap som passar dig bäst?

 

Varmt välkommen till en helgkurs där Jeff hjälper dig att att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet. Det finns många sätt att verka som medium t. ex. mentalt mediumskap, inspirerat tal, filosofi, trans, fysiskt mediumskap och Spiritual Healing. Det exakta schemat eller resultatet kan aldrig garanteras utan skapas av er allas inre förmågor, vilket gör varje kurstillfälle unikt, men det gör också att även om man har deltagit tidigare finns det alltid nya erfarenheter att få och kunskaper att få.

 

Jeff påbörjade sin mediala resa redan som 10-åring och har idag över 50 års erfarenhet, och har förmågan att kunna arbeta inom de flesta av alla olika aspekter som finns inom mediumskapet. Hans kunskap är lika bred som djup, och han tar sig an sin roll som lärare med största respekt och på fullaste allvar, vilket gör honom till en av de ledande i världen inom sitt område.

 

Han kommer att guida er igenom de olika begreppen samt leda praktiska övningar där du får erfara att du kan så mycket mer än vad du möjligen tror. Innan helgen är över kommer du få vägledning om hur du (om du vill) kan utveckla din förmåga vidare på ett tryggt och seriöst sätt.

 

 

Vi inleder kursen på fredagen mellan kl.18.00 - 21.00 och fortsätter sedan under helgen, båda dagarna med början kl 09.30 med en frukostfika och jobbar fram till ca kl 17.00 både på lördagen och söndagen.

 

Kursavgift: 4400 kr per person

 

För mer information eller för att boka din plats kontakta oss via: info@jeffjones.se. eller via vår servicetelefon 076-082 1949

Bokningen är bindande.

 

VARMT VÄLKOMNA MED ÖPPET SINNE

 

 

 

22 - 24 Februri:

 

Fristående helgkurs i mentalt & fysiskt mediumskap i Luleå

 

Vi är mycket glada att berätta att vi redan nu har nytt datum satt för nästa tillfälle i Luleå då The Academy of Excellence åter kommer tillbaka med ännu en fristående helgkurs .

Så är du nyfiken på att utforska din mediala sida? Vill du veta hur du ska gå vidare att utforska dina mediala förmågor? Eller vill du få kunskap om vilken aspekt av mediumskap som passar dig bäst?

 

Varmt välkommen till en helgkurs där Jeff hjälper dig att att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet. Det finns många sätt att verka som medium t. ex. mentalt mediumskap, inspirerat tal, filosofi, trans, fysiskt mediumskap och Spiritual Healing. Det exakta schemat eller resultatet kan aldrig garanteras utan skapas av er allas inre förmågor.

 

Vi är mycket glada att kunna erbjuda detta fantastiska tillfälle för er i Luleå att utforska, utveckla och erfara så många olika aspekter inom mediumskapet.

 

Jeff påbörjade sin mediala resa redan som 10-åring och har idag över 50 års erfarenhet, och har förmågan att kunna arbeta inom de flesta av alla olika aspekter som finns inom mediumskapet. Hans kunskap är lika bred som djup, och han tar sig an sin roll som lärare med största respekt och på fullaste allvar, vilket gör honom till en av de ledande i världen inom sitt område.

 

Jeff kommer att guida er igenom de olika begreppen samt leda praktiska övningar där du får erfara att du kan så mycket mer än vad du möjligen tror. Innan helgen är över kommer du få vägledning om hur du (om du vill) kan utveckla din förmåga vidare på ett tryggt och seriöst sätt.

 

Vi inleder kursen på fredagen mellan kl.18.00 - 21.00 och fortsätter sedan under helgen, båda dagarna med början kl 09.30 med en frukostfika och jobbar fram till ca kl 17.00 båda dagarna.

 

Kursavgift: 4400 kr per person

 

För mer information så är du välkommen att kontakta någon av våra lokala representanter på: lulea@jeffjones.se

eller så kan du slå dom en signal för att få höra mer på:

Angelique Wallsten : 072 218 26 26

Carolina J Lundqvist: 070 689 92 34

 

För att boka din plats kontakta oss via e-post: info@jeffjones.se.

eller via vår servicetelefon 076-082 1949

Bokningen är bindande.

 

VARMT VÄLKOMNA MED ÖPPET SINNE

 

 

 

1 - 3 Mars: Helgkurs i Transmediumskap, Luleå

Steg 1

 

Som elev / tidigare elev hos oss på The Academy of Excellence, eller för dig med seriös kunskap eller tidigare erfarenhet av mediumskapet, har vi ett mycket speciellt erbjudande. som vi vill ge er möjligheten att boka pplats till.

Detta vänder sig till er som är seriöst intresserade av att utveckla och vårda er trans potential, under en hel helg.

 

Är du intresserad av Trans mediumskap?

 

Har du eller har någon talat om för dig att du har trans potential?

 

Skulle du vilja veta mera, eller t.o.m utforska trans mediumskapet?

 

Skulle du vilja utveckla ett sant och genuint tillstånd av trans?

 

Om du har besvarat JA på någon av dessa ovanstående frågor, så kan kan dessa följande veckoslut vara av intresse för dig!

 

Trans mediumskapet är en väsentlig aspekt av mediumskapet och utvecklingen och vårdandet av trans är en mycket känslig process!

 

Därav, är det av största vikt och betydelse att någon som är intresserad av att utveckla denna sort av mediumskap, gör det tillsammans med en erfaren och utbildat Medium/Lärare.

 

Akademin erbjuder fyra specialiserade transmediumskaphelger i ett fyrstegsprogram för er som är seriösa inom ert mediala arbete och som söker efter vidare träning och utveckling för att fördjupa ert mediumskap in i trans potentialen.

Jeff Jones,med sin långa och fördjupade kunskap inom mediumskapets alla aspekter, kommer att på ett tryggt och säkert sätt guida er genom helgen, för att ge er kunskap och möjligheten att utveckla er potential inom detta speciella område inom mediumskapet.

 

Steg ett är en experimental helg, och kommer att finnas vid flera senare tillfällen, dock krävs steg ETT innan ni kan gå vidare till de övriga stegen.

 

Platserna är begränsade, så är du intresserad rekommenderar vi tidig anmälan.

 

 

Steg ETT kommer att genomföras den: 1 - 3 Mars 2019

 

Plats: Luleå

 

Fredag Kl. 18.00 - 21.00

Lördag & Söndag Kl. 09.30 - 17.00 med start med enklare frukost

 

Priset för helgen är 4400kr varav 1000kr betalas in som anmälningsavgift för att säkra sin plats på kursen vid anmäla.

 

För anmälan, eller frågor och funderingar, var vänliga och kontakta oss på:

 

info@jeffjones.se eller ring vår servicetelefon på 076 082 1949

 

VARMT VÄLKOMNA MED ÖPPET SINNE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeff Jones - internationellt medium, healer, lärare & författare

e-post: info@jeffjones.se - tel: 0760-82 19 49, vardagar kl 9.00-17.00

Besöksadress: New Beginnings, Tideliusgatan 36B, 118 69 Stockholm