JANUARI 2019

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

25 januari - 27 januar: Spirituell Kryssning

 

 

När julledighetens surr är över, så kan januari för många känsliga människor såsom Mediums, Healers etc, verka som en lång månad, och vi kan lätt bli lämnade med en känsla av att vara låg på energier! Många letar efter något att bli upplyfta av, “lite ta-hand-om-sig-själv-tid” Om detta känns som dig, så behöver du inte leta mer, för vi kanske har precis det du behöver för att höja upp din anda!!

 

The Academy of Excellence står som värd för en Fristående Helgkurs den 25 - 27 januari på Viking Line MS Gabriella mellan Stockholm - Helsingfors.

 

Är du nyfiken och intresserad av fysiskt mediumskap? Har du själv upplevt det någon gång? Är du kanske ett transmedium eller skulle du vilja få sitta i en transcirkel? Kanske du skulle vilja få prova att sitta i ett kabinett? Vill du ha möjligheten att utforska din egna mediala förmåga?

 

Vi är mycket glada att kunna erbjuda detta fantastiska tillfälle för er att utforska, utveckla och erfara så många olika aspekter inom mediumskapet, samtidigt som vi ger er tiden till att njuta av god mat och alla andra trevligheter som finns ombord på färjan.

Jeff påbörjade sin mediala resa redan som 10-åring och har idag över 50 års erfarenhet, och har förmågan att kunna arbeta inom de flesta av alla olika aspekter som finns inom mediumskapet. Hans kunskap är lika bred som djup, och han tar sig an sin roll som lärare med största respekt och på fullaste allvar, vilket gör honom till en av de ledande i världen inom sitt område.

 

Så, är du nyfiken och intresserad av mediumskapets alla olika förgreningar? Har du själv upplevt det någon gång? Är du kanske ett transmedium eller skulle du vilja få sitta i en transcirkel? Kanske du skulle vilja få prova att sitta i ett kabinett? Vill du helt enkelt ha möjligheten till att utforska din egna mediala förmåga, men ändå ha möjligheten till det där lilla extra, ja då är detta ett gyllene tillfälle för dig!

 

Så vi hälsar dig varmt välkommen till en helgkurs där Jeff hjälper dig att att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet. Det finns många sätt att verka som medium t. ex. mentalt mediumskap, inspirerat tal, filosofi, trans, fysiskt mediumskap och Spiritual Healing. Det exakta schemat eller resultatet kan aldrig garanteras utan skapas av er allas inre förmågor, vilket gör varje kurstillfälle unikt, men det gör också att även om man har deltagit tidigare finns det alltid nya erfarenheter att få och kunskaper att få.

 

Vi kliver ombord på färjan på fredagen den 25 januari Kl.12.30 och startar vårt seminarium på konferensanläggningen klockan 13.00 fram till klockan 17.00. Därefter ger vi er tid för att checka in på era hytter innan kvällens 3-rätters middag klockan 20.00.

 

Sjöfrukosten serveras från klockan 07.00 på lördagen, innan vi startar dagens seminarium klockan 10.00 och arbetar fram till klockan 17.00, då vi åter skapar lite tid till att relaxa innan vi åter samlas för middag KLOCKAN 20.00.

 

På söndagen finns sjöfrukosten åter uppdukad från klockan 07.00 innan vi samlas för att avsluta vårt seminarium mellan klockan 10.00 - 13.00.

 

Kursavgiften är endast 4400 kronor

 

I detta ingår:

Del i insides B-dubbelhytt

2 x Sjöfrukost

2 x 3-rätters middagar

Fika och frukt

Seminarium med Jeff Jones

 

Det är ett begränsat antal platser så tidig anmälan är verkligen att rekommendera!

 

 

För mer information eller för att boka din plats kontakta oss via: info@jeffjones.se. eller via vår servicetelefon 076-082 1949

Bokningen är bindande.

 

VARMT VÄLKOMNA MED ÖPPET SINNE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeff Jones - internationellt medium, healer, lärare & författare

e-post: info@jeffjones.se - tel: 0760-82 19 49, vardagar kl 9.00-17.00

Besöksadress: New Beginnings, Tideliusgatan 36B, 118 69 Stockholm