JULI 2018

 

 

 

7 - 14 Juli: The Rhythm of Life - Summer Retreat 2018

 

 

Summer Retreat 2018

 

The Rhythm of Life - Summer Retreat 2018 7-14 juli arrangeras av The Academy of Excellence i nära samarbete med Love it och kommer att gå av stapeln på sommarparadiset Marholmen. På denna ö mitt i Roslagens natursköna skärgård omgiven av vatten och skog skapar vi tillsammans den perfekta platsen för att ta en timeout från vardagen och njuta av livet, låta själens rytm göra sig hörd.

 

Under en vecka av andlig gemenskap har du möjlighet att delta på föreläsningar, i workshops med många olika temaområden. Du har också möjlighet att boka privata sessioner med någon av lärarna på retreaten. Däremellan skapar du ditt eget utrymme för stillhet och rekreation.

 

Vi har också gemensamma aktiviteter på kvällarna med mycket mys, sång och prat för alla deltagare - ett tillfälle att lära känna varandra och skapa nya vänskapsband. Missa inte chansen till denna sköna, mysiga, utvecklande och givande sommarretreat!

 

Anmäl dig så snart du kan - antalet platser är begränsade. All undervisning sker på både svenska och engelska och tolkas.

 

The Academy of Excellence och Love it arbetar tillsammans ur ett holisitiskt perspektiv inom vägledning, övningar och utveckling. Årets program bjuder på många djuplodade föreläsningar och lektioner inom andlig och medial utveckling - men ger även tillfälle att dansa, sjunga och fira vår andliga gemenskap!

 

På programmet finner du bl a:

 

Fysiskt mediumskap

Transmediumskap

Psykologi i relation till Mediumskap

Spiritual Healing

Hypnos

Klangresor

Spiritual Mindfulness

 

Mer information finner du på: therhythmoflife.se

 

 

 

 

 

27 - 29 Juli:

Fristående helgkurs i mentalt & fysiskt mediumskap i Malmö

 

Vi är fantastiskt glada att berätta att Jeff Jones och Akademin, redan kommer tillbaka med en Fristående helgkurs i mentalt och fysiskt mediumskap, under sommarens härliga månader. Då efterfrågan funnits under en tid, så har vi redan börjat ta emot anmälningar.

 

 

Är du nyfiken och intresserad av fysiskt mediumskap? Har du själv upplevt det någon gång? Är du kanske ett transmedium eller skulle du vilja få sitta i en transcirkel? Kanske du skulle vilja få prova att sitta i ett kabinett?

 

Vi är mycket glada att kunna erbjuda detta fantastiska tillfälle för er i Stockholm att utforska, utveckla och erfara så många olika aspekter inom mediumskapet.

 

Jeff Jones och hans The Academy of Excellence har så många gånger sett den potential som finns i Sverige, och har därför vidareutvecklat våra Fristående helgkurser därefter.

 

Nu har ni i Göteborg denna unika möjlighet att vara med och erfara och samtidigt utforska din egna mediala sida

 

Vill du veta hur du ska gå vidare att utforska dina mediala förmågor? Eller vill du få kunskap om vilken aspekt av mediumskap som passar dig bäst?

 

Varmt välkommen till en helgkurs där Jeff hjälper dig att att utforska din intuition och tar den vidare in i mediumskapet. Det finns många sätt att verka som medium t. ex. mentalt mediumskap, inspirerat tal, filosofi, trans, fysiskt mediumskap och Spiritual Healing. Det exakta schemat eller resultatet kan aldrig garanteras utan skapas av er allas inre förmågor, vilket gör varje kurstillfälle unikt, men det gör också att även om man har deltagit tidigare finns det alltid nya erfarenheter att få och kunskaper att få.

 

Jeff kommer att guida er igenom de olika begreppen samt leda praktiska övningar där du får erfara att du kan så mycket mer än vad du möjligen tror. Innan helgen är över kommer du få vägledning om hur du (om du vill) kan utveckla din förmåga vidare på ett tryggt och seriöst sätt.

 

Observera att vi från 2018 har utökat våra fristående helgkurser med en extra halvdag, för att få bättre med tid för att hinna med så mycket det bara är möjligt.

 

Vi inleder kursen på fredagen mellan kl.17.30 - 21.00 och fortsätter sedan under helgen, båda dagarna med början kl 09.30 med en frukostfika och jobbar fram till ca kl 17.00 både på lördagen och söndagen.

 

Kursavgift: 4400 kr per person

 

För mer information eller för att boka din plats kontakta oss via: info@jeffjones.se. eller via vår servicetelefon 076-082 1949

Bokningen är bindande.

 

VARMT VÄLKOMNA MED ÖPPET SINNE

 

 

 

 

Jeff Jones - internationellt medium, healer, lärare & författare

e-post: info@jeffjones.se - tel: 0760-82 19 49, vardagar kl 9.00-17.00

Besöksadress: New Beginnings, Tideliusgatan 36B, 118 69 Stockholm