Juli 2019

 

 

6 - 13 Juli: The Rhythm of Life - Sommer Retreat 2019

 

 

The Rhythm of Life - Summer Retreat 2019 den 6 - 13 juli arrangeras av The Academy of Excellence i nära samarbete med flertal professionella lärare och föreläsare, och kommer att gå av stapeln på sommarparadiset Marholmen. På denna ö mitt i Roslagens natursköna skärgård omgiven av vatten och skog skapar vi tillsammans den perfekta platsen för att ta en timeout från vardagen och njuta av livet, låta själens rytm göra sig hörd.

 

Under en vecka av andlig gemenskap har du möjlighet att delta på föreläsningar, i workshops med många olika temaområden. Du har också möjlighet att boka privata sessioner med någon av lärarna på retreaten. Däremellan skapar du ditt eget utrymme för stillhet och rekreation.

 

Vi har också gemensamma aktiviteter på kvällarna med mycket mys, sång och prat för alla deltagare - ett tillfälle att lära känna varandra och skapa nya vänskapsband. Missa inte chansen till denna sköna, mysiga, utvecklande och givande sommarretreat!

 

Anmäl dig så snart du kan - antalet platser är begränsade. All undervisning sker på både svenska och engelska och tolkas.

 

The Academy of Excellence med sitt team av lärare arbetar tillsammans ur ett holisitiskt perspektiv inom vägledning, övningar och utveckling. Årets program bjuder på många djuplodade föreläsningar och lektioner inom andlig och medial utveckling - men ger även tillfälle att dansa, sjunga och fira vår andliga gemenskap!

 

På programmet finner du bl a:

 

Fysiskt mediumskap

Transmediumskap

Psykologi i relation till Mediumskap

Spiritual Healing

Qi-gong

Meditation

Hypnos tearpi

 

 

Mer information finner du på: therhythmoflife.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeff Jones - internationellt medium, healer, lärare & författare

e-post: info@jeffjones.se - tel: 0760-82 19 49, vardagar kl 9.00-17.00

Besöksadress: New Beginnings, Tideliusgatan 36B, 118 69 Stockholm