Grundkurs

 

Denna grundkurs är en viktig nyckel till att utrusta alla elever med en god baskunskap och förståelse för det mediala arbetet. Kursen inkluderar samtliga aspekter av de mediala fenomenen, både teori och praktik samt insikt i vad den moderna Spiritualismen bygger på och hur den uppstod.

 

Grundkursen består av ca 30 timmars undervisning, planeringen och utförandet av dessa timmar kan variera beroende på lärarens och cirkeldeltagarnas förutsättningar. Grundkursen kommer att avslutas med en skriftlig tentamen för att säkerställa att deltagarna tagit in den information som kursen förmedlat.

 

Efter godkänd tentamen erhåller deltagaren ett intyg på genomförd utbildning. Alla deltagare blir betygsatta och betyget baseras på procenten av sammanlagda godkända uppgifter.

 

Genom att anmäla dig till denna kurs är du medveten om att den består av två kurstillfällen samt tre obligatoriska studieträffar dess emellan till en sammanlagd kostnad av 6700kr. Betalningen delas upp vid två inbetalningstillfällen sker i förskott per faktura.

 

Bokning sker via info@jeffjones.se. Bokningen är bindande. Begränsat antal platser.

 

Kursschema under grundkursen:

 

Fredag 17.30-20.30

Lördag 9.30-17.00

Söndag 9.30-17.00

 

 

Jeff Jones - internationellt medium, healer, lärare & författare

e-post: info@jeffjones.se - tel: 0760-82 19 49, vardagar kl 9.00-17.00

Besöksadress: New Beginnings, Tideliusgatan 36B, 118 69 Stockholm