Privat sittning - konsultation

Välkommen till ett unikt möte mellan dig och andevärlden...

 

En privat sittning med Jeff kan vara livsomvälvande. Att få bekräftat att våra nära och kära som gått vidare fortfarande finns runt oss och vill hjälpa oss, är får många otroligt glädjande och betryggande. Jeff har med sin gedigna erfarenhet lärt sig samarbeta med andevärlden och kan ta kontakt både med anhöriga och guider som vill förmedla budskap till dig.

 

Alla sessioner med andevärlden är något av ett experiment, då Jeff endast kan öppna upp sig som kanal mot andevärlden. Vem som kommer igenom är bestämt av våra guider och anhöriga på andra sidan. Vi kan endast hysa tillit till att de med sin högre intelligens och vidare perspektiv ger oss det vi behöver just där och då.

 

Vanligtvis brukar det vara individer vi har känt personligen eller någon som vi har en koppling till som kommer igenom och identifierar sig, för att sedan ge oss sitt budskap. Våra guider kan också ta tillfället i akt att komma igenom med sin kunskap och kärlek. Både guiderna och våra anhöriga har som mission att hjälpa oss på vägen och att stärka oss med sina kärleksfulla budskap. Därför brukar dessa sessioner vara förlösande och stärkande samt lämna dig som mottagare en positiv känsla att ta med sig även efter mötet med Jeff och andevärlden.

 

Vill du spela in din session går det bra. Många har möjlighet att spela in direkt på sin telefon, i annat fall hjälper vi dig gärna med detta.

 

 

 

En privat sittning / konsultation tar ca 35 min och kostar 900 kr.

Privat sittning / konsultation

Jeff Jones - internationellt medium, healer, lärare & författare

e-post: info@jeffjones.se - tel: 0760-82 19 49, vardagar kl 9.00-17.00

Besöksadress: New Beginnings, Tideliusgatan 36B, 118 69 Stockholm